Sentosa…

Vi tog metroen ud til vandet [waterfront st.] hvor vi købte billetter til svævebanen. Vi ville nemlig gerne ud på den “lille” ø, der ligger ud for Singapore; Sentosa. En ø, fyldt med forlystelser; Universal Studios, akvarium, stor vandpark, sommerfuglepark, 4d eventyrpark, luksushoteller, bungyjump og meget andet.

Når man tager svævebanen, har man det flotteste udsyn over øen. Den frodige natur. Masser af træer og jungle. På begge sider af fastlandet, kan man se havne og der er massevis af kæmpe store fragtskibe i vandet.

Vi tog svævebanen ud til øens østligste punkt. Her kunne man gå på en junglesti i træerne. Det begav Otto og farmand sig ud på.

Ebbe og jeg gik ned til vandet.
De har anlagt nogle lækre strande og små øer, man kan gå ud på med fint og rent sand.
Det var varmt, men også lidt overskyet og trykkende. Ind i mellem, når solen fik lov at skinne igennem, var der næsten for varmt, til at sidde i sandet.
Man kunne høre dyrene “synge” oppe i junglen. Den der lidt mærkelige pibende lyd, som vi i starten forvekslede med en hyletone, da vi først kom til Malaysia. Vi kunne høre den, når vi var på strandene på Perhentian. Nu var den der igen, hvilket tyder på et frodigt dyreliv i træerne på øen.
Vi havde det nærmest for sig selv. Turisterne kommer åbenbart ikke til Singapore, for at ligge på stranden. I hvert fald ikke, når der er skyer på himlen?!

Da det begyndte at dryppe lidt, gik vi på strandbar. Jeg må bare erkende at jeg ELSKER at sidde på strandbar. Det der med at sidde ved havet, høre lækker musik og drikke et glas hvidvin, det kan altså bare noget.
Mens vi ventede på maden, holdt vi øje med de unge mænd, som hoppede i bungy jump lige ved siden af. En ad gangen sprang de ud, hen over poolen, som de lige nøjagtigt rørte med hænderne eller hovedet, når de kom ned. Sjovt at se. Godt det ikke var mig!!

Vi fik super lækker mad, en stor øl og koldt glas hvidvin og kom af med en mindre formue. Når man som os, har rejst rundt så længe i østen, hvor alt koster ingenting, skal man virkelig vænne sig til, de høje priser her i byen.

Efterfølgende gik vi hen af stranden, og kunne da også se, at mange af strandbarerne var godt besøgte. Vi gik efter en vandlegeplads med et stort sørøverskib, men da vi fandt det, var det desværre lukket af. Drengene var selvfølgelig skuffede, specielt lille Otto, som åbenbart rigtig gerne ville lege på sørøverskib. Vi fandt en lille legeplads, men det var ligesom ikke rigtig det samme!

Ved 17-tiden begav vi os tilbage til svævebanen, forbi alle seværdighederne, cafeerne, turisterne og tog turen hjemad – svævebane, metro og gåben. Hjem kom vi.

Drengene badede lidt i poolen, inden vi gik på værelset og spiste hjemmebagte flutes med ost, tun og rød peber.

Nu står den på afslapning og iPads resten af aftenen. Vi har ikke planlagt dagen i morgen, men overvejer Little India og ChinaTown. Vi må se hvad dagen bringer…

Facebook

Én kommentar til “Sentosa…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *