Kota Bharu -og den efterfølgende rejse…

Vi fløj til Kuala Lumpur i dag. Spiste frokost i lufthavnen og fløj så videre til Kota Bharu, hvor vi fik en meget fint etværelses lejlighed med udkik ned til gaden.

Efter at være landet, gik vi en tur rundt, for at finde lidt mad. Byen virker meget lokal, og meget lidt turistet. Så vi frygtede det ville blive svært, at finde andet end ris, ungerne ville spise.

Efter at have handlet lidt småting ved en lokal købmand, fandt vi frem til en ATM og fik hævet lidt penge. Byen virkede øde. Næsten ingen trafik. Alle butikker og restauranter lukkede. Vi kaldte det en spøgelsesby. Mærkeligt.
Vi fandt dog en PizzaHut, hvor vi fik pizza og andet godt, så alle var glade.
På vej retur, kom vi forbi det lokale marked, og kunne se at der både lå KFC og Subway, så lidt internationalt er her dog.

På vej op i elevatoren med to lokale kvinder, fik jeg spurgt til alle de lukkede butikker. Det viser sig, at torsdage og fredage er helligdage, så først i morgen kan vi se byen i fuld vigør.

Kl. 9 bliver vi dog hentet af en taxa, der kører os til Besut, hvor vi skal med en båd ud til Perhentian Besar, den største af de to Perhentian øer. Her venter der os 7 dage, med strand, vand, bådture, afslapning mv. Vi har set flotte billeder af strandene, så vi er meget spændte!

I ser her skærmprint fra Booking.com af vores hotel, hvor vi skal bo i en bungalow.

Desværre er det nok sådan [som med så mange øer] at wifi er en kælling, og aldrig virker når man gerne vil have det. Dermed sagt: det bliver måske småt med opdateringer, og sikkert helt umuligt at uploade nogle lækre billeder. Nogengange kan det være nemmere at uploade billeder på Facebook eller Instagram, så hold øje der.

Her til aften forsøger vi at planlægge resten af ferien, da vi har erfaring med, det kan blive svært med hotel mv. lige inden det er aktuelt. Og med en [forventeligt] lang periode uden internet, skal må vi hellere udnytte wifi i dag.

Den forventede videre rejse [som det ser ud pt.] er således;
Perhentian Besar 7 nætter
Redang [også en ø] 5 nætter
Kuala Terrengganu 2-3 nætter
Herefter ind til Kenyir sø, måske med overnatning. Efterfulgt af tur til en nationalpark, Taman Negara også med overnatning.
Kuala Lumpur 3 nætter
Singapore 2 nætter

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *