Lio Beach – og retur til Puerto.

Vores sidste dag i El Nido, sluttede vi af med dem fra Frederiksberg på Lio Beach. Det ligger 15-20 min på en Tricykle [tuk-tuk] fra El Nido by.
Endnu en super lækker strand med få gæster.
Der ligger et par luksusresorts og desuden 5-6 barer/spisesteder, så der er lidt at vælge i mellem.
En kæmpe anbefaling herfra. Dog er der efter sigende sandfluer [som bider noget så forfærdeligt] om eftermiddagen, så tag afsted om formiddagen. Der er fri shuttlebus fra El Nido, frem og tilbage, hver time. Det anede vi ikke, men vi klarede turen for små 30 kr.

Ved 14-tiden sagde vi farvel. Til Carsten, Diana, E og Fifi. Det er så mærkeligt, at man kan rejse på den anden side af jorden, og så møde nogen, som man, lige der, lige i det øjeblik, passer perfekt sammen med. Vi har virkeligt haft nogle skønne timer sammen, og jeg synes det var lidt trist at sige farvel, for at rejse videre alene ❤️.

Men vi skulle tilbage til El Nido, fordi vi skulle med bussen retur til Puerto Princesa. Vi havde valgt den billige fælles løsning, med en 10 personers van, hvor der også er andre med. Puh, jeg gruede for en 5-6-timers køretur med drengene. Vi kørte fra El Nido omkring 16.30 og under en halv time senere sov Otto. Ebbe lå hos mig, og var helt rolig, til han faldt i søvn lidt før 19, hvilket resulterede i at jeg også fik en god lur.
Ved 22-tiden landede vi på hotellet. Vi var lidt spændte, fordi det kun kostede 500 kr for to nætter – inkl. morgenmad. Men det er bare super fint!!
Vi har fået 4 enkeltsenge, som vi har skubbet sammen til een kæmpe bred seng. Her er rent og pænt. Aircondition virker og larmer ikke som et damplokomotiv, som det gjorde i vores seneste bungalow. Selv badeværelset er stort og nydeligt.
Og så: vigtigst at alt: wifi virker!

Halleluja, vi er tilbage i civilisationen!!

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *