Vores sidste dag i Ho Chi Minh…

Kristian listede ud af værelset kl 5.20.

Han stod op, gik på badeværelset, hvor han tog sit tøj på – og listede ud af døren. Jeg hørte ham godt, for Otto rumsterede lidt. Men drengene opfattede det ikke. Væk var han.

Han har gjort det før. For fire år siden, da vi var i Krabi, stod han også tidligt op og listede ud af værelset, før nogen fik øjne på. Sådan er det, når man er i østen i starten af feb, og det årlige SuperBowl løber af stablen.

Han havde igår sonderet terrænet og fundet frem til en sportsbar, som viste kampen mellem N.E. Patriots og Philadelphia Eagles. En kamp som skulle vise sig, at være super spændende og hvor Eagles vandt Superbowl for første gang nogensinde. Selvom det ikke var dem Kristian holdt med, havde det været en underholdende kamp og et fedt halvlegshow med Justin Timberlake.

Otto rumsterede længe i sengen, men vågnede alligevel ikke rigtigt. Jeg syntes, han var meget varm. Ebbe sov til 7.30 og Otto til over 8! Desværre blev mine bange anelser en realitet; Otto var feberramt!

Da Kristian kom retur efter kampen, fik vi skiftet hotel [vi havde valgt en ekstra overnatning i Ho Chi Minh pga. Ebbe’s sting skulle fjernes] og tog mod den internationale lægeklinik. Her blev vi mødt af super professionelt engelsktalende personale.
Otto fik målt temperaturen til 38,7 mens vi ventede på lægen, der skulle se på Ebbe. Han fik fjernet stingene. En lidt hård omgang, fordi han var så bange. Desværre gik såret også op, så han måtte limes. Dermed udsigt til endnu 5 dage uden at bade. Stakkels dreng.

Vi “fejrede” dog at stingene kom ud, med en tur på McDonalds, inden vi gik hjemad. Kristian tog drengene med på værelset, og jeg gik på shopping.
Rundt om Ben Tranh markedet ligger også en masse butikker. Her fik jeg købt mig en masse super lækkert sportstøj og en mega fed rygsæk til næsten ingen penge. Prøver at sende det hjem, så vi ikke skal slæbe på det. Kryds fingre for at det kommer frem.

Jeg hentede Ebbe på værelset. Otto sov, så jeg lokkede den store med på tur. Vi gik en runde ved markedet og fandt et sted, hvor jeg kunne få lækker fodmassage, mens han så iPad og spiste Oreos. Halleluja!!

I morgen tidlig går turen mod Filippinerne. Vi mellemlander i Manilla, men ender på Palawan sidst på dagen.
Vi glæder os meget til at opleve Filippinerne og krydser nu bare fingre for, at Ottos feber er faldet i morgen. Der er gledet et par is ned til aften, så det er ikke fuldstændigt håbløst lige nu…

[husk at klikke på overskriften for at skrive/læse kommentarer.

– Følg gerne på Insta/Facebook , hvor jeg ofte lægger nogle flere billeder op]

Facebook

7 kommentarer til “Vores sidste dag i Ho Chi Minh…”

 1. Ebbe er bare uheldig,men der kommer forhåbentlig mange bededage.vikrydser fingre for at ottohar det bedre i morgen. Vi skal nok holde øje med pakken.stort kram med ønsket om at i snart er helt på toppen alle mand

 2. Altid spændende når der er nyt fra Bingersverden Øv. Synd for drengene og jer, med sygdom og uheld Godt I er sammen om det ❤️ Og turen og lang. Det bliver spændende at høre om Philippinerne Kram og go’ tur videre

 3. Philippinerne ❤️Bare det var os. Vi elsker folket , naturen , de forskellige øer og deres skønhedVi har sejlet rundt 3 gange med et skib , nu H.C.Andersen mellem øerne. Palawan er fantatisk , Caron Island – Kayangan Lake , det findes ikke smukkere
  Vi har boet på Coco Beach på Mindoro mange gange. Rejst med C&C Travel som virkelig har Philippinerne under huden
  God tur , vi glæder os til at læse om jeres oplevelser.

   1. Vi boede på skibet , slæbte vores madrasser på dækket og sov under stjernerne ❤️Så vi besøgte øerne om dagen .
    Så vi har ingen anbefalinger til at bo , dog har vi et ønske om bo på Coco Grove Beach Resort på øen Siquijor stedet for mange gode anbefalinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *