Fru Kock [Phu Quoc] – dit lækre skår!

Efter en alt for lang dag i lufthavnen [vores fly var 2,5t forsinket] fløj vi fra Ho Chi Minh til den lille vietnamesiske ø Phu Quoc. Flyveturen tog ikke meget mere end 35 min. og lufthavnen var så lille, at bagagen kørte på båndet inden vi nåede med bussen fra flyet ind til ankomsthallen.

10 min senere var vi på hotellet. Et lille ressort med små bungalows, pool og morgenmadsrestaurant.

Det er svært at få bungalows, når man skal have “familieværelser”, men her lykkedes det os. Og selvom vi ikke bor midt på stranden, er det et super fint værelse [med to vinduer] og rigtig lækkert badeværelse.

Efter at have pakket ud, hoppede vi alle i poolen. Så skønt, efter en varm tur i nattebus og en lang dag i lufthavnen.

Ad små stier, omgivet af hyggelige små spisesteder, finder vi stranden. 5 minutters gang fra hotellet. Vi kan mærke ø-stemningen. Den der afslappede wibe, som kun findes blandt backpakkere og strandbumser. Chill out.

Vi rammer stranden samtidig med, at solen er på vej ned. Sandet er fantastisk. Fine sandkorn. Lunt. Havet er stille. De orange stråler spejler sig i vandets overflade og vi får den der følelse i kroppen: nu er vi her! Det som vi altid drømmer om, når vi higer efter sol og strand. Her har vi ramt plet!

Der er masser af lækre resorts og restauranter ud til stranden. Vi finder et sted, hvor vi kan spise ude på stranden. Mens solens sidste stråler rammer os, nyder vi en cola og en øl. Bestiller suppe, ris, kylling. Alt smager bare bedre, når man har sand mellem tæerne og luft under armene.

Fru Kock [Phu Quoc] dit lækre skår, hvor skal vi nyde dig, og alle dine attributter, den næste uge.

Facebook

3 kommentarer til “Fru Kock [Phu Quoc] – dit lækre skår!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *